Wandelgroep

Wandelen en genieten bij AVR '69

Zondag 29 mei was het weer zover. De natuurwandeling op het einde van elke maand. Deze keer langs het kronkelende riviertje de Reusel in natuurgebied De Utrecht. Met deskundige uitleg over planten- en dierenwereld en de historische aspecten van dit gebied.Wat hebben we genoten! En dat kun jij nu ook elke maand beleven. Elke maand een ander natuurpareltje in de Kempen. Ongeveer 10 kilometer ofwel 2,5 uur wandelen. En daarna gezellig samen koffie drinken in een nabij gelegen café. En vóór 13.00 u ben je weer thuis. Vrijheid, blijheid! Geen verplichting om elke keer te verschijnen. Je komt als je zin hebt.

En behalve op deze laatste zondag van de maand kun je ook steeds meewandelen elke andere zondagmorgen en op elke woensdagmorgen vanuit ons clubgebouw.

Laat deze kans om de Kempische natuur te leren kennen op een aangename manier niet schieten en kom ook. En breng gerust je familie en vrienden mee. Ter kennismaking kun je gratis een maand meewandelen.

Info Wandelgroep

Wandel ook mee met AVR '69

Er wordt gewandeld op de woensdag en zondagochtenden. Verzamelen bij het clubgebouw van AVR '69 op sportpark "Den Hoek" te Reusel.

Vertrektijd: 09:00u. Einde wandeling + 11:00u.

Meestal wordt er een afstand van ongeveer 10km gewandeld.

Elke laatste zondag is er een wandeling op andere locatie. Zie de kalender om te zien waar de einde maand wandelingen zijn.

Ook dan is het vertrekpunt bij de clubgebouw. Je kan een maand gratis vrijblijvend meewandelen.

Wil je daarna lid worden: Klik dan hier