Trainingsaanbod

Trainingsaanbod AVR '69

AVR’69, een veelzijdige vereniging!

Al ruim vijftig jaar biedt Atletiek Vereniging Reusel een zeer gevarieerd sportaanbod aan. Atletiek is een erg veelzijdige sport! Binnen de Allround atletiek is er een erg gevarieerd aanbod van loopnummers (sprint, hordenlopen, middellange afstand en lange afstand), werpnummers zoals kogelstoten, speerwerpen en discuswerpen en springnummers zoals hoogspringen, polsstokhoogspringen en verspringen. 

Bij AVR’69 vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau mee moet kunnen doen aan de trainingen. We hebben diverse groepen Allround atletiek gebaseerd op diverse leeftijden. Kinderen kunnen al lid worden bij AVR’69 in het jaar waarin zij 5 worden. Maar naast de baanatletiek biedt AVR’69 veel meer! Zo start meerdere malen per jaar de start – to – run cursus. Er start regelmatig  zo’n nieuwe cursus, en na tien weken kan ook jij 30 minuten aan een stuk hardlopen! Ben je al wat meer ervaren? Dan heb je bij AVR’69 drie keer per week de kans om onder begeleiding van een deskundige looptrainer te trainen op een veilige manier waarbij je goed begeleid wordt om blessures te voorkomen en je looptechniek te verbeteren.

Op de woensdagochtend en zondagochtend is onze wandelgroep actief. Iedereen kan hieraan meedoen. Op deze ochtenden wordt er zo’n 10 kilometer gewandeld. De wandelingen staan garant voor beweging op maat, ontspanning en gezelligheid. Na afloop is er gelegenheid om koffie te drinken in onze sfeervolle kantine.

Daarnaast beschikt AVR’69 over een asfaltbaan van 480 meter welke ideaal is voor mensen die houden van lange afstand skeeleren. Op woensdagavond en zondagochtend kan van deze baan gebruik gemaakt worden en heb je volop gelegenheid om afstanden af te leggen zonder dat je rekening hoeft te houden met andere verkeersdeelnemers.

Nieuw bij AVR’69 is de running bootcamp training welke op maandagavond wordt aangeboden in samenwerking met Feelgood Club Bouke Sport. Meedoen aan deze trainingen die zijn samengesteld voor de loopsport, zullen je spierkracht doen versterken en blessures voorkomen! Bij Atletiek Vereniging Reusel vind iedere sporter wat hij of zij zoekt, op het niveau wat bij je past! We beschikken over een mooi clubgebouw met sanitaire voorzieningen. We hebben bovendien een mooie eigen kantine. AVR’69 is er voor iedereen! Eenmaal lid kun je aan alle activiteiten meedoen. Mocht je om wat voor reden dan ook aangepast willen sporten denken we graag mee naar de mogelijkheden. Graag tot ziens bij AVR’69 op het sportpark in Reusel!