Clubkleding

Nieuwe clubkledinglijn

Tijdens de jaarvergadering is een mooie nieuwe trainingsoutfit gepresenteerd welke we de komende jaren in samenwerking met NIVO Sport willen aanbieden. Voel je zeker niet verplicht deze te kopen, maar voor de liefhebber is er nu de kans! De kleding is alleen op bestelling te verkrijgen, er komt geen voorraad in de winkel van NIVO Sport of bij AVR’69! De verwachting is er, dat de kleding direct na de zomervakantie uitgeleverd kan worden. Er is gekozen voor kwalitatief hoogwaardig materiaal van het merk Craft. Er is gekozen voor een lange zwarte broek, een zwart windjack en een oranje shirt. De kleding kan gedragen worden als presentatiekleding bij trainingen en/of wedstrijden en zo zorgen we ervoor als club goed herkenbaar te zijn. Daarnaast is de kleding natuurlijk uitermate geschikt om in te trainen! Het staat je uiteraard vrij om zelf een keuze te maken welke kledingstukken je eventueel wil afnemen. Let op: het officiële wedstrijdtenue is en blijft het oranje singlet met witte balk (eventueel met daaronder een t-shirt), en een zwarte korte broek!

De kleding is deze week op de club te passen. Doe dit wel voor de training! Je kunt hier ook het bestelformulier invullen. Later zal contact met je opgenomen worden in verband met de betaling. Na deze week heb je ook nog de kans om in de maand juli naar de winkel van NIVO sport aan de Markt in Reusel te gaan om je bestelling door te geven en om te passen.

Zowel de lange broek, het t-shirt als het windjack zijn in alle voorkomende kinder- dames- en herenmaten verkrijgbaar.Als er voldoende vraag is, wordt de actie herhaald.

.