Bestuur/Commissies

Dagelijks bestuur:

Voorzitter: Ben Lathouwers 06-54341129

Secretaris: Rob Maas

Penningmeester: Sylvie Timmermans

Betuursleden: 

Lid: Harrie Meulenbroeks

Lid: Mariëlla Jansen

Lid: Richard de Laat


Commissies

Bij AVR '69 functioneren op het ogenblik verschillende commissies.

Als lid van de vereniging kun je wel eens met die commissies te maken krijgen. Welke commissies zijn er?

Jurycommissie

Deze commissie zorgt ervoor dat er bij wedstrijden (of andere activiteiten) voldoende mensen aanwezig zijn om de wedstrijd vlot te laten verlopen. Bij alle onderdelen, zoals hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, loopnummers etc. zijn juryleden nodig om de resultaten vast te leggen, en te zien of alles volgens de regels verloopt.

Deze functies zijn:

• Wedstrijdleider

• Jurylid

• Starter

• Tijdwaarnemer

• Windmetercontroleur

• Microfonist

Juryleden gezocht!!!

AVR'69 is op zoek naar enkele mensen die af en toe mee willen jureren.

Ga je als ouder bijvoorbeeld toch al vaak naar onze eigen wedstrijden, of lijkt het je wel leuk om mee te helpen, meld je dan aan. Het gaat hier om onze eigen wedstrijden in Reusel. 

Voor informatie: Bart Lavrijsen, tel.: 0497- 644870 

Jeugdcommissie

Deze zorgt voor (neven)activiteiten voor de jongsten in de vereniging.

Enkele activiteiten zijn: het trainingsweekend, Sint-Nicolaasavond, carnavalsavond, de jaarlijkse schoolatletiekdag, en nog veel meer.

Recordcommissie

Deze commissie registreert alle clubrecords. In het jaarverslag, dat meestal in februari verschijnt, wordt een lijst samengesteld van de gevestigde, geëvenaarde en verbeterde clubrecords van dat afgelopen jaar. Als je een clubrecord vestigt, evenaart of verbetert, krijg je daarvoor respectievelijk 1,2 of 3 punten. Ook wordt in het jaarverslag een lijst gemaakt van degenen, die in het afgelopen jaar veel punten behaald hebben.

Redactiecommissie

Deze commissie zorgt ervoor dat 6 keer per jaar het digitale clubblad "De Koploper" uitkomt. Alle leden kunnen een bijdrage leveren aan de inhoud van het clubblad. Door bijvoorbeeld een  leuk stukje te schrijven, een verslag van een wedstrijd, of een ander leuk item. Dit a.u.b. mailen naar Gerrit Roest: g.roest4@chello.nl of Hans Cuijlits: hanscuijlits84@gmail.com.

Verras ons, en schrijf!!!