Lid worden

Lid worden

Hebt u interesse om lid te worden van AVR '69? 

Kom gerust eens langs bij een van de trainingen. De eerste 4 trainingen voor nieuwe leden zijn gratis

Als u na deze 4 trainingen lid wilt worden, kunt u zich online inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Het digitale inschrijfformulier komt terecht bij de ledenadministratie.

Daar worden uw gegevens opgenomen in de ledenadministratie. Als we nog nadere informatie van u nodig hebben, dan wordt u daar per mail of telefonisch over benaderd.

Heeft u vooraf nog vragen, dan kunt u terecht bij:

Hans Cuijlits

Blokekker 83

5541 DP Reusel

Tel.: 06-38377383

Mail.: avr69leden@gmail.com

Of:

Gerrit Roest

De Lend 38 Reusel 

Tel.: 0497-643106 

Emailadres: g.roest4@chello.nl

Voor meer informatie over AVR ’69 kan je ook terecht bij: info@avr69.nl 

Atletiek voor de Jeugd

Lijkt atletiek je een leuke sport? Je kan al lid worden van AVR’69 in het jaar dat je 5 jaar wordt. Kinderen kunnen bij AVR ’69 trainen op verschillende niveau’s. Met als hoofddoel: je veel plezier te laten beleven aan atletiek en je zover te brengen dat je met plezier aan wedstrijden mee kan doen. Aan alle jeugdleden wordt de kans geboden, de sport op het eigen niveau te beoefenen. Trainingen worden 2x per week gegeven, en je kan, geheel vrijblijvend, aan diverse wedstrijden meedoen. Verder worden er voor de kinderen nog allerlei leuke nevenactiviteiten georganiseerd. 

Voor nieuwe leden

Lijkt atletiek je een leuke sport en overweeg je om lid te worden van AVR ‘69? Je mag 4 keer gratis meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Je kunt je de eerste keer dat je komt voor aanvang van de training melden bij de trainer van de betreffende groep. Vergeet niet je sportkleding aan te doen, want je kunt natuurlijk meetrainen om zelf te ervaren of je het leuk vind.

Tot ziens bij AVR ‘69! 

Afmelden

Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan moet u rekening houden met het volgende:Betaalt u de contributie per half jaar, dan moet u opzeggen voor 28 juni of voor 28 november van het lopende jaar.

Betaalt u de contributie per jaar, dan moet u opzeggen voor 28 november van het lopende jaar.

Meld u zich na genoemde data af, dan moet u er rekening mee houden, dat er weer contributie verschuldigd is voor de eerstvolgende periode. Afmelden kan uitsluitend bij de ledenadministratie en niet bij de trainer of trainster. U kunt dat telefonisch of per email doen. Mutaties per email worden altijd bevestigd.