Inschrijven nieuwe leden

Bij de inschrijving als lid gaat u ermee akkoord dat foto’s die bij wedstrijden en andere activiteiten vanuit de vereniging gemaakt worden geplaatst kunnen worden op de site, in de Koploper, regionale krantjes, e.d.  Laat even weten als u hiermee niet akkoord gaat.

Contributiebedragen per 01-01-2024

Welkom bij A.V.R.’69 

Wij zijn er blij mee en vinden het leuk dat jij (of zoon of dochter) ervoor gekozen hebt om lid te worden van onze club. We hopen dat je veel plezier gaat beleven en dat je een mooie tijd hebt bij A.V.R.’69.

 

We willen meteen gebruik maken van de gelegenheid om je aandacht te vragen voor het volgende.

A.V.R.’69 is een vereniging waarin veel beweging zit. Er zijn veel taken die uitgevoerd moeten worden om de club draaiende te blijven houden. Deze taken worden vrijwel allemaal uitgevoerd door vrijwilligers.

Dat betekent dat er steeds veel vrijwilligers nodig zijn.

 

Hieronder vind je verschillende vrijwilligerstaken en we willen je vragen om eens te kijken of hierbij een taak zit die je wel aanspreekt. Geef dit bij je aanmelding even aan. We nemen dan binnenkort contact met je op om je verder te informeren en om te kijken hoe we dit in gaan vullen.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende vrijwilligerstaken:

-        Bestuurslid. Als lid van het bestuur bespreek je allerlei zaken die van belang zijn om de vereniging optimaal draaiende te houden (contactpersoon Ben Lathouwers).

-        Kantinedienst. Na de trainingen en bij wedstrijden komen de atleten nog even naar de kantine om wat te drinken en na te kaarten. Hiervoor hebben we mensen nodig achter de bar. (contactpersoon Ben Lathouwers).

-        Assistent bij trainingen van jeugdatleten. De (jeugd) trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. De taak van deze trainers wordt verlicht door assistent trainers die helpen voor, tijdens en na de training. (contactpersoon Gerrit Roest).

-        Jurylid/helper bij wedstrijden. Onze vereniging organiseert elk jaar een aantal wedstrijden/evenementen. Hiervoor zijn juryleden nodig. Het gaat hier om helpers bij evenementen als de Run-ATB-Run, de Stratenloop, de L’Avant Sylvestrecross. Voor deze evenementen bestaan er werkgroepen. Ook hiervoor kunnen we nog mensen gebruiken. Daarnaast zijn er bij de wedstrijden op de atletiekbaan en in de sporthal (3 á 4 wedstrijden per jaar) juryleden nodig (contactpersoon Bart Lavrijsen).

-        Assistent materiaalman. Onze vaste materiaalman is Harrie Antonis. Hij zorgt voor het onderhoud van de materialen en hij maakt zelf vaak nieuwe spullen voor de vereniging. Een helpende hand kan hij nog wel gebruiken.

-        Vrijwilliger voor klein onderhoud aan het clubgebouw en aan en rond de baan. Het gaat hierbij om o.a. de baan bladvrij houden, de zandvangers af en toe leegmaken, dakgoten leegmaken, crossparcours en Finse piste onderhouden.