Welkom bij AVR'69

Koploper  februari

De koploper van februari is uit. Klik hier om deze uitgave te lezen. 

Highlights uit dit nummer:

De inschrijving voor de Imants Grenstrail is geopend! Datum: 7 April,

De Imants Grenstrail voert je dwars  door de natuurgebieden het Beleven en het Zwartven, beiden beheerd door het Brabants landschap, en het Hoge vijverbos in Belgie. Afstanden van 8, 16 en 22km. 

Ook is er een canicross over 8km

Meer info vind je hier!

Ook de inschrijving voor de Hollandershoeve Mini-Survivalrun op 6 April is geopend!

De Hollandershoeve Mini-Survivalrun wordt gehouden op het sportpark te Reusel voor de jeugd t\m 15 jaar. Er staat een parcours klaar met allerlei leuke en spannende hindernissen. Voor alle deelnemers is er een medaille.

Meer info vind je hier!

Start Running met AVR'69 start op 5 maart

Wil je meer buiten zijn, lekker veel bewegen en samen met anderen aan je gezondheid werken? Kom dan meedoen met onze Start Running trainingen!

Op dinsdag 5 maart a.s. begint er bij AVR’69 weer een nieuwe cursus voor de beginnende hardloper met als ultieme doel om 5 km te kunnen ‘joggen’. Echt iedereen kan meedoen!

Tijdens onze trainingen laten we je kennismaken met alle facetten van het hardlopen. Aan bod komen o.a. warming up, cooling down, houding van het lichaam, looptechniek, spierversterkende- en lenigheidoefeningen. Ook besteden we aandacht aan o.a. voeding, drinken, blessurepreventie, het juiste schoeisel, kleding enz.

Met een uiterst gedoseerde opbouw van de te lopen afstanden, de juiste houding en een goede looptechniek kan jij straks ook genieten van deze sport. (Sport)ervaring is niet nodig, het niveau bepaal je zelf. Samen gaat dat leuker, stimuleer je elkaar en is het gezelliger. Lees hier verder!

RRR-crossloop Reusel op 4 mei.

Reusel Rent Recreatief

Tijdens het Jubileumweekend van 55 jaar AVR '69, wordt er naast een baanwedstrijd, ook een mooie cross georganiseerd over finse piste en heuvels op het gehele sportpark van Reusel zijn aangelegd. 

Snertloop 4 februari

Het was weer een mooie editie. Met 66 deelnemers een goede opkomst.

Er was een pittig parcours uitgezet met flink wat klimmetjes waardoor je flink door moest lopen om je geschatte tijd te halen. Bij de jeugd ging de winst naar Jur Laverijsen, voor Mell Lavrijsen en Tijme Schaap. Voor de 3e plek was het nog reuze spannend, met 3 kinderen op 10 seconden, moesten de hondersten van seconden het verschil maken. Bij de deelnemers geboren voor 2010 ging de winst naar Willem Castelijns voor Willem Jansen en Sylvie Timmermans.

Na afloop is er voor iedereen weer een lekkere een kop soep (snert of tomaten), koffie of thee in het clubgebouw. De uitslag vind je hier!

 Kom binnen sporten bij AVR’69!

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest…. Daar is iedereen het over eens! Er zijn vele aanbieders in sport en bewegen. Graag willen wij uw bijzondere aandacht vragen voor een uniek sportaanbod in Reusel, namelijk de trimgroep indoor van AVR’69! Iedere woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur sporten zij onder leiding van een ervaren, deskundige trainster in ontspannen sfeer. Deze gym/trim activiteit wordt voor u op een ongedwongen manier samengesteld waardoor iedereen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat. Bent u op zoek naar een gezellige, sportieve activiteit die ook nog eens in de avond wordt aangeboden, dan zult u zich ongetwijfeld thuis voelen bij de indoor trimgroep van AVR’69! U kunt kosteloos 4 keer meetrainen alvorens u besluit lid te worden.  U bent van harte welkom op woensdagavond in het Sporthuis Reusel, Schutsboom 1.

Clubrecords 2023🏆en baanrecords.

Er zijn weer flink wat clubrecords verbeterd in 2023. 

Vanaf 2022 hebben we onze nieuwe atletiekbaan. Hierdoor kunnen we ook weer wedstrijden organiseren. Daarom houden we voortaan de baanrecords op onze eigen atletiekbaan bij.  Ook benieuwd? Snel even kijken!!

Ter herinnering aan Jos Borgmans 

Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het bericht dat Jos Borgmans op vrijdag 5 januari is overleden. Hiermee verliezen we een echte clubman. Jos was al sinds 1985 lid van onze vereniging en was sindsdien een graag geziene man op de atletiekbaan.
Eigenlijk totdat zijn ziekte zich openbaarde was hij met grote regelmaat sportief bezig op de baan. Maar ook als vrijwilliger was Jos bij nagenoeg alle evenementen van de vereniging aanwezig. In het verleden is Jos ook lange tijd trainer en bestuurslid geweest. Voor al zijn werk is Jos benoemd tot lid van verdienste van AVR’69.

We wensen zijn vrouw Jeanne , dochters en schoonzonen Neeltje en Mark en Jenny en Edwin en natuurlijk ook zijn kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies!

Jos, bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan!

AVR'69 is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost je geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. Via onze eigen actiepagina is bijna alles te koop. Hoe werkt het? 

1. KLIK op de button naar onze speciale actiepagina: Kopen voor AVR '69 

2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt 

3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop - de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina!

Club van 100

Wat is de Club van 100

De Club van 100 is opgericht op 01-07-2022 met als doel het ondersteunen van AVR’69 door het ter beschikking stellen van financiële middelen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten en/of anderszins ter bevordering van de sport.

De Club van 100 is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt en de vereniging daarbij financieel wil steunen. Zowel voor jong als oud, als (ouders van)(oud) lid, tot mensen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij de vereniging. Om lid te worden van de Club van 100 schenk je de vereniging ieder jaar € 100,-. 

Wat wordt er met dit geld gedaan:

De bestedingsdoelen kunnen worden aangedragen door bijvoorbeeld het bestuur van AVR’69, werkgroepen, trainers, leden of ouders van leden van AVR en leden van de Club van 100. Hierbij geldt steeds dat het ten goede moet komen voor de leden van AVR’69. Denk hierbij aan nieuwe trainingsmaterialen, opleidingen of bijscholingen, (jeugd)activiteiten, etc.

Het is aan de leden van de Club van 100 om te bepalen aan welke bestedingsdoelen het geld ook daadwerkelijk besteed wordt. Dit wordt tijdens een jaarlijkse borrel/activiteit voor de Club van 100 leden bepaald. Meer weten of meedoen. Klik hier!

Ontspanningsmiddagmiddag 30 December

Op 30 december is er voor de pupillen en C-D junioren een gezellige, sportieve en ontspannende middag in elkaar gezet. Voor de foto's klik je hier!


Pit makelaars L'Avant Sylvestrecross

54e Pit makelaars L'Avant Sylvestrecross 2023 op 10 december!

Deze bosloop, gehouden op een mooi parcours met diverse heuvels is een echte klassieker! Voor ieder wat wils: er is een wedstrijdloop, jeugdloop en een prachtige trimloop door de bossen met afstanden vanaf 1120m, waar iedereen aan deel mag nemen. De cross maakt deel uit van het Runnersworld Kempische Cross Competitie. Meer info en uitslagen vind je hier!


Uitslagen: 

Uitslagen 2023
Foto's 2023

De Hermans Assurantiën Duatlon zit er weer op!De hevige regenval de afgelopen tijd, zorgde voor een zware editie. 

Bij de heren senioren ging de winst naar Arno Brouwers  voor Yves Coolen en Timothy Van Houtem. Bij de dames was Annelies van der Zwart de winnaar voor Katrien Bruyninckx en Elke Poorters.

Voor alle uitslagen en foto's volg je je deze link.

Atletiekvereniging Reusel streeft sinds kort ook een rookvrije generatie na en is als eerste vereniging in onze gemeente rookvrij geworden. We hopen dat veel verenigingen ons voorbeeld gaan volgen, om zo onze jeugd het voorbeeld te geven dat roken en sport geen combinatie is.