Start Running

Wil je meer buiten zijn, lekker veel bewegen en samen met anderen aan je gezondheid werken? Kom dan meedoen met onze Start Running trainingen!

Op dinsdag 5 maart a.s. begint er bij AVR’69 weer een nieuwe cursus voor de beginnende hardloper met als ultieme doel om 5 km te kunnen ‘joggen’. Echt iedereen kan meedoen!

Tijdens onze trainingen laten we je kennismaken met alle facetten van het hardlopen. Aan bod komen o.a. warming up, cooling down, houding van het lichaam, looptechniek, spierversterkende- en lenigheidoefeningen. Ook besteden we aandacht aan o.a. voeding, drinken, blessurepreventie, het juiste schoeisel, kleding enz.

Met een uiterst gedoseerde opbouw van de te lopen afstanden, de juiste houding en een goede looptechniek kan jij straks ook genieten van deze sport. (Sport)ervaring is niet nodig, het niveau bepaal je zelf. Samen gaat dat leuker, stimuleer je elkaar en is het gezelliger.

Bij AVR’69 beschikken we over de beste faciliteiten om de trainingen te ondersteunen. We starten op een mooie nieuwe kunststof baan. Lopen op een kunststof baan geeft een uitstekende demping en is daardoor minder blessure gevoelig. Naast deze goede ondergrond maken we gebruik van verschillende attributen ter ondersteuning van de training. Een groot voordeel van de baan is ook dat de trainer een goed overzicht heeft en iedereen kan volgen tijdens de training. Op de baan loop je immers niet snel verloren!

De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. op het sportterrein van AVR’69 op sportpark Den Hoek aan de Turnhoutseweg in Reusel. Als je verhindert bent op één van de avonden krijg je “huiswerk” en ga je zonder probleem je doel te bereiken!

Binnen 7 weken ga je van afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les komen tot 30 à 35 minuten joggen in de laatste les. Je kan daarna zonder problemen doorstromen naar een van onze bestaande trainingsgroepen bij AVR'69. Ben jij ook op zoek naar een betere conditie, een gezonder lichaam maar vooral ook een gezellig uurtje sporten in de heerlijk frisse buitenlucht? Doe dan vanaf dinsdag 19 september met ons mee!

De eenmalige kosten zijn slechts € 30,00 p.p. Geïnteresseerd of nog vragen? Wil je je aanmelden? Stuur dan een bericht naar onze trainer Edwin Pijnenburg.

Email: edwin.pijnenburg@gmail.com    of    06-12825122.

Hopelijk tot ziens op dinsdag 5 maart!

Nieuwe Start running 2024: