Pit makelaars  L'Avant Sylvestrecross 2023

Op zondag 10 december organiseert AVR'69 haar 54e Pit makelaars  L'Avant Sylvestrecross. Deze cross, gehouden op een technisch parcours met diverse heuvels en het nodige bochtenwerk is een echte klassieker die in haar geschiedenis al vele bekende winnaars heeft opgeleverd. De L'Avant Sylvestrecross heeft altijd een sterke bezetting, met ook veel Belgische lopers aan de start. Het parcours is gelegen aan de Burgemeester Willekenslaan te Reusel. Aan de cross kan elke atleet met wedstrijdlicentie deelnemen. Ook atleten van buiten regio 14 zijn van harte welkom. Voorafgaand aan de wedstrijd, is er een trimloop waaraan iedereen mag deelnemen. Afstanden al vanaf 1120 meter

Start en finish bij Taverne D'n Ouwe Brandtoren aan de burgemeester Willekenslaan 2 te Reusel. 

De cross maakt deel uit van het Kempische Cross Competitie. Dit circuit bestaat uit 9 crosslopen georganiseerd door de atletiekverenigingen van regio 14 (Kempen).

De inschrijving voor de 54e Pit makelaars L'Avant Sylvestrecross 2023 wordt binnenkort geopend. Doe ook mee, en schrijf je in!

Inschrijfgeld:

Pupillen en junioren: € 3,50

Senioren en masters:   € 6,00  

Trimloop:   € 6,00  

Om in te schrijven volg je deze link.

Let op! Inschrijven is mogelijk t/m 8 december. Na-inschrijving op de wedstrijddag is niet mogelijk! 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via het onderstaande e-mail adres:

cross@avr69.nl

Programma 

In het reglement voor de kempische Cross Competitie 2023 – 2024 zijn er geen aparte wedstrijden meer zijn voor de Mannen en Vrouwen U18 en U20 en dus ook geen klassement!

Atleten in die leeftijd kunnen inschrijven bij de senioren of de korte cross. In de korte cross zijn maar 2 categorieën: Mannen en Vrouwen.

Verder hebben we afgesproken, dat er dit seizoen een proef komt bij de pupillen. Pupillen zonder wedstrijdlicentie of vereniging mogen mee doen met de wedstrijd en kunnen ook op het podium komen en in het klassement. Pupillen zonder wedstrijdlicentie kunnen hun recreantlicentie invullen en pupillen zonder vereniging kunnen als licentienummer 000000 ingeven.

Ook hebben is er vanaf dit seizoen na de laatste pupillenwedstrijd een estafette doen voor pupillen met hun ouders, over 4 x ± 400 m (zonder tijdopname, zonder startnummer en zonder uitslag). Het reglement van de Kempische Crosscompetitie vind je hier!

Uitslagen:

Uitslag 2022

Uitslag 2021

Uitslag 2019

Uitslag 2018

Uitslag 2017

Voor de erelijst, met alle winnaars vanaf 1969 bij de dames en heren senioren, klik je hier.

Filmpje alle afstanden 2021

Reglement en privacyverklaring

De Pit Makelaars L'avant Sylvestre is een wedstrijd en trimloop die gehouden wordt onder auspiciën van de Reuselse Atletiekvereniging AVR’69. Hieronder volgt het reglement van deze  wedstrijd. AVR’69 vrijwaart zich van enige aansprakelijkheid.

Algemeen reglement:

 Aansprakelijkheid

Portretrecht

Privacy