Reusel Meerkampen

Reusel meerkampen 4+5 mei

Ter ere van het 55-jarig jubileum van AVR ’69 organiseert de verenging op 4 en 5 mei 2024 de eerste editie van de Reusel meerkampen.

De Reusel meerkampen is een gezellige, gemoedelijke tweedaagse atletiekwedstrijd waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen leeftijd en geslacht, dus mannen en vrouwen van verschillende leeftijden strijden tegen elkaar voor het eremetaal. Voor de puntentelling wordt uiteraard wel onderscheid gemaakt tussen de verschillende categorieën.  

Op zaterdagavond staat de Reusel Rent Recreatief cross en trimloop op het programma, waarbij ook plek is voor de recreatieve hardloper zonder licentie.

We zullen de zaterdagavond afsluiten met een feestavond in de kantine van AVR ’69 die voor iedereen toegankelijk is. 

 

De meerkampen vinden plaats op onze nieuwe kunststof baan te sportpark Den Hoek Reusel. Bij de meerkampen is elektronische tijdwaarneming aanwezig.

Programma:


Inschrijven

Om in te schrijven klik je op onderstaande links van atletiek.nu en voor de cross inschrijven.nl:

Inschrijven voor de meerkamp wedstrijden  

Inschrijven voor de loopmeerkamp 

Inschrijven voor de werpmeerkamp 

Inschrijven voor de recreatieve cross 

 

Overnachten en ontbijt

Het is mogelijk te overnachten in de omgeving van de atletiekbaan, de deelnemers ontvangen hier een email over. De verenging biedt een avondmaal (4 mei), ontbijt (5 mei) en lunch (4 en 5 mei) aan in de kantine.

Opgeven voor het ontbijt is mogelijk tot met 29 april 2024. Voor het ontbijt staat een kleine vergoeding, deze is te voldoen bij het afhalen van het ontbijt in de kantine.

Opgeven ontbijt doe je hier 

 

Vrijwilligers 

Wilt u graag komen helpen om deze eerste editie van de Reusel meerkampen een geslaagd evenement te maken, kunt u zich opgeven als vrijwilliger via onderstaande link. U kunt hierbij voorkeuren opgeven.

Opgeven als vrijwilliger doe je hier 

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via: wedstrijden@avr69.nl 

Tijdens deze wedstrijd geldt de Wedstrijdbepalingen Reuselmeerkampen 2024 Deze vind je in deze link.