RRR-Cross Reusel

Reusel Rent Recreatief

Reusel meerkampen en RRRcross 4+5 mei

Mooi sportweekend achter de rug, met een 7 tot 10-kamp, loopdriekamp, werpdriekamp, crossloop, athletics champs, en een wandeling! Voor iedereen wel een activiteit. Een heel weekend volop sport en plezier, met nog een mooi feest op de zaterdagavond. Foto's van zaterdag  en zondag staan inmiddels online! Uitslagen vind je op atletiek.nu

Uitslag RRR-cross vind je hier.

Heel veel dank aan de vele vrijwilligers die dit evenement weer een succes hebben gemaakt. Zonder hun inzet is zo'n evenement niet mogelijk.

Pagina van de wedstrijd: Klik hier!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via het onderstaande e-mail adres:

wedstrijden@avr69.nl

RRR-crossloop en trimloop Reusel op 4 mei.

Reusel Rent Recreatief

Tijdens het Jubileumweekend van 55 jaar AVR '69, wordt er naast een baanwedstrijd, ook een mooie cross en trimloop georganiseerd over de heuvels en finse piste welke over het gehele sportpark van Reusel zijn aangelegd. Echt een leuke uitdagende ronde. Doe ook mee, en schrijf je in. We zullen de zaterdagavond afsluiten met een feestavond in de kantine van AVR ’69 die voor iedereen toegankelijk is. 

Inschrijven is mogelijk t/m 3 mei.

Reglement en privacyverklaring

De RRR-cross is een trimloop die gehouden wordt onder auspiciën van de Reuselse Atletiekvereniging AVR’69. Hieronder volgt het reglement van dit evenement. AVR’69 vrijwaart zich van enige aansprakelijkheid.

Algemeen reglement:

 Aansprakelijkheid

Portretrecht

Privacy